dijous, 1 de gener de 2015

2015 en rosaEntre els bons propòsits per al nou any -que ja sé que no compliré- està el d'activar una mica més el blog. En fi, és difícil: tenc una recança a escriure segons què que abans no tenia.

Per a aquest dia 1, he escollit La vida en rosa segons Armstrong, una de les meves cançons de capçalera des que vaig veure French kiss.

No m'agraden gaire ni el rosa ni els colors pastelosos en general, però esper que la vida sigui un poc més rosa que l'any que hem deixat enrere. Desig que, en aquest 2015 que comença, els fats ens donin conhort en tot allò que ens preocupa; i si no són capaços de fer-ho, que ens permetin, al manco, veure-ho amb un filtre rosat que faci que llevem ferro a l'assumpte.

Bon any a tots.

4 comentaris:

maria ha dit...

Tot s'anirà fent i els objectius ja s'aniran complint.^-^
Bon any, maca!
Per cert coincidim en lectura^-^!

XeXu ha dit...

I per què et costa més parlar de certes coses al blog? Potser ara et llegix algú que et fa vergonya que ho faci? Que espavilada.

Posa-hi rosa i posa-hi tots els colors que vulguis, però aquest any que et vagi molt bé, i que nosaltres ho puguem veure, dona, que ens tens molt abandonats!

Aineta ha dit...

Feliç Any!

Xicarandana ha dit...

Hola amics, gràcies pels comentaris.

Maria, gràcies pels bons desitjos! Pel que fa al llibre, estic atascada, esper reprendre l'afany lector aviat, catxis!

Xexu, no és qüestió de vergonya cap a qui pugui llegir (sou tots de confiança, :-)), sinó que és més bé que ara no em passen ni sent coses que consideri valgui la pena contar. A veure cap on ens duu el 2015...

Aineta, gràcies, feliços els 11 mesos que ens resten!