dimarts, 23 de febrer de 2010

TuAquests dies he recuperat un recopilatori de música soul. L'escolt al cotxe. A tu no t'agrada, és ver, no tenim uns gustos musicals gaire semblants, tampoc crec que arribin a coincidir mai del tot, però aquesta és una altra història. El que vull escriure avui és que l'altre dia, mentres sonava aquesta cançó, vaig començar a pensar en tu, en que tenim un aquí i un ara molt bo. El millor, que el compartim. Hi ha emperons, és clar, però tanmateix si no fossin aquests serien uns altres. Inclús pensam a vegades que ens estan ajudant, no és ver? Com a mínim, ens posen a prova, encara què agrairia que ho fessin amb menys intensitat...

Els nostres passats, que ja comencen a pesar sobre les espatlles, no han estat tan dolents si han pogut fer que ens trobem.

El futur, serà el que serà. Però cada passa que donam, la donam ben donada, així que tenc la certesa que no pot ser gaire xerec.

PD. El final d'aquesta cançó és infumable, al meu parer, així que si algú està disposat a escoltar-la pot aturar-la en arribar al minut 1.53 (més o manco).

1 comentari:

Frannia ha dit...

Què dius? El final és el millor!!! :) Ja, ja. No importa si a ell no li agrada el soul; allò important és que les vostres souls caminen plegades. Una abraçada, guapeta. M'alegro que ja estiguis bé.