dimarts, 18 de setembre de 2012

Bons desitjosAvui, com cada dia, hi ha hagut bons i mals moments. Res greu, res genial, res que surti de la rutina. Però dues coses m'han fet sentir d'allò més bé. Les deixaré aquí en forma de post per no oblidar-les:

1. He sortit de casa amb un "vell" cedé de la meva col·lecció i l'he posat al cotxe. És el Mambo sinuendo, de Ry Cooder i Manuel Galbán. Aquesta cançó, Secret love, mai no m'havia cridat l'atenció fins avui. De camí a la feina m'ha duit al desert mexicà i m'ha fet recordar la fantàstica pel·lícula Un lugar llamado Milagro, de Robert Redford (una petita joia de les que deixen bon regust perquè parlen de bones persones).

2. Ja era tard quan he entrat al facebook i he vist que algú havia penjat aquesta "benedicció apatxe". En fi, no sé si és cert que els apatxes es desitjaven una cosa tan guapa els uns als altres, tampoc no faig comptes anar-ho a encalçar. Ho deixarem amb un simple "si non é vero, e ben trovato". De tota manera, he pensat que no es pot escoltar res millor que el  Secret love de Cooder mentres es llegeix:

Que el sol et dugui nova energia cada dia.
Que la lluna suau et restauri per la nit.
Que la pluja se'n dugui les preocupacions.
Que la brisa et porti noves forces al teu interior.
Que caminis tranquil pel món i coneguis la seva bellesa tots el dies de la teva vida. 

4 comentaris:

Gerònima ha dit...

Que bonic Xicarandana!
Bons desitjos per desitjar!
Doncs també te'ls desitjo a tu!

Gerònima ha dit...

Xica! ens hem creuat comentaris! ja ja ja!
Abraçadeta!

lolita lagarto ha dit...

quina manera més delicada de desitjar el millor per l'altre..
doncs tan de bo sigui així per a tu i per a tots plegats!

si és que els apatxes,, en saben d'allò més!

miratuporlondres ha dit...

Xicarandana, sempre amb els seus bons moments i d'altres no tan bons, però lo que mai falta és la referència musical...molt bona per cert......
No canviis....