dissabte, 3 de desembre de 2011

Amor i desamorDues persones molt properes són ara el ying i el yang, la nit i el dia, dos pols oposats en qüestions d'amor. Una està immersa dins del paradís d'una història que neix mentre que l'altra sembla estar-ne a les acaballes. Dues cares de la mateixa manera. Què puc dir? No gaire. El maleït cicle de la vida. El fantàstic cicle de la vida. Tot depèn del moment.

Eduardo Jordá recomana al seu article d'avui a Diario de Mallorca veure aquest vídeo de Ronnie Lane tocant la cançó Ooh la la: "no sé si existe la fórmula para atrapar la felicidad, ni mucho menos para transmitirla, pero esta canción ha conseguido demostrarnos que todo eso es posible". Pot ser no n'hi hagi per tant, però l'encerta quan diu que la manera abrupta com es talla la cançó és un bon símil del que passa amb la felicitat.

No sé si aquestes dues persones llegiran mai aquest post però, si ho fan, esper que sàpiguen que pensava amb elles quan l'escrivia. Esper que sàpiguen que és per a elles aquesta cançó i que l'amor "secció amistat" que sent per elles és dels de cicle llarg, mooolt llarg...